040 - 400 28 66

Hoelang heb ik garantie?
Loodgieter Eindhoven biedt voor verschillende klussen en ander soort garantie. Dit komt door dat niet alles even snel opnieuw stuk kan gaan. Over het algemeen komt het weinig voor dat een loodgieter moet terug komen voor de garantie. Onze loodgieters zorgen ervoor dat het altijd meteen goed wordt aangesloten en geïnstalleerd, zodat u die problemen niet heeft.

Wat kan ik zelf tegen een verstopping doen?
Bij verstoppingen kunt u natuurlijk zelf ook iets doen om het op te lossen. Zo kunt u met ontstopper of chemische middelen het altijd proberen of het wat beter wordt. Wanneer het echt niet beter wordt raadt loodgieter Eindhoven toch aan om een loodgieter in te schakelen. Bij sommige keukens kunt u zelf ook de afvoeren uit elkaar halen, maar dan wel met de kans dat het niet waterdicht weer in elkaar wordt gezet.

Hoe vaak moet ik mijn cv-ketel laten controleren?
Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd je cv-ketel door een loodgieter te laten keuren. Doordat de ketels vaak kleine technische storingen krijgen, kan de ketel niet meer heel goed functioneren. Wanneer u vaak genoeg een keuring doet, zal uw centrale verwarming optimaal functioneren. Bij een keuring zullen alle factoren erom heen ook goed worden gekeurd, zodat alles weer een tijd mee gaat.

Wat moet ik doen wanneer mijn huis niet meer wordt verwarmt en de douche koud water geeft?
Het kan gebeuren dat uw centrale verwarming het heeft begeven. Dit is niet heel fijn, omdat gelijk je huis niet meer wordt verwarmd. Dit probleem gebeurd vaak bij mensen die geen idee hebben dat er af en toe een loodgieter naar de centrale verwarming moet kijken. Wanneer dit regelmatig wordt gedaan, kan de loodgieter na een aantal jaar een nieuwe cv aanbevelen. Als u dit natuurlijk op tijd doet, is de kans kleiner dat een cv het begeeft.