040 - 400 28 66

Tarieven

Hier kunt u met een rekensommetje al makkelijk uitrekenen wat ongeveer de kosten zullen zijn. Helaas is het bij bepaalde diensten lastig te zeggen wat de kosten hiervan zijn. Zo weet loodgieter Eindhoven natuurlijk niet wat wij bij u tegenkomen en hoeveel oppervlakte wij moeten uitvoeren. Dit gaat natuurlijk allemaal gepaard met de kosten. Hier staat een klein overzicht van wat onze tarieven zijn:

-Voor een verstopping rekenen wij vanaf €99,-
-Een lekkage repareren wij vanaf €65,-
-Een nieuwe ketel installeren bij u thuis doen we vanaf €350,-
-U kunt bij ons niet op een onderhoudscontract abonneren. Wel kunt u terecht voor eenmalig cv onderhoud bij een van onze partners .
-Het dag uurloon (van 09:00 tot 18:00) van een loodgieter is €65,-
-Het nacht uurloon (van 18:00 tot 09:00) van een loodgieter is va €90,-
-Ook doen wij de volgende dingen: Cv-installatie en de complete aanleg eromheen, dakwerken, zinkwerken, en nog vele andere projecten.

Bij ons is het mogelijk om de prijsopgave van te voren te krijgen. Dit kunt u het beste via de mail aanvragen. Ook krijgt u natuurlijk voor onze diensten garantie. Loodgieter Eindhoven geeft op zijn diensten één jaar garantie. Dit zorgt ervoor dat u nooit met slecht afgeleverd werk zit. Hopelijk zou dit nooit bij ons voorkomen, maar mocht het zo zijn herstellen wij het net zo lang totdat het in orde is gemaakt.